Porcus Maximus

Cu “M” mare. Tot in deplasare si tot cu provocari care de care mai grele. De data asta au avut ceva cu mine libanezii, sau ma rog, nu ei, ci bucataria lor. Sau mai bine zis bucatarul, care a ratat major niste treburi. Nu, nu el este porcus. Ci eu.

Desi treburile ratate, foamea a fost mare, mai ales dupa niste ture cumsecade de bazin olimpic. Asa ca, da-i cu foamea, coane, si dusa am fost. Si da-i cu lipie (desi am vazut eu niste treburi dupa ingestia de gluten care ma nelinistesc oleaca), da-i cu hummus, da-i cu labneh. In doze rezonabile, ca deh, asa ne-am obisnuit, dar totusi. Peste recomandari si in nici un caz ca la carte.

 

Si pentru ca nu a fost destul, m-am mai infipt si intr-o baclava minuscula la sfarsit. Shame on you, crazy rabbit!

Si bomboana de pe coliva, ca avuram si de asta, pepene, floricele si porumb copt. Tot partajat cu altii si in doze de farmacie, dar porcia tot porcie se numeste.

Poze nexam, ca nu am binevoit sa imi mai insusesc in mod fraudulos telefoanele altora, iar pe al meu il tin de  bibelou. Abia astept sa imi reiau controlul asupra bucatariei, sa stie exact gura mea ce mananca. Control freak, deh.

Un lucru e sigur, nu imi prieste deplasarea. Deloc, cel putin dintr-un anumit punct de vedere.

Hasta la vista, rabbit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.